تخمه کدو؛ منبع فسفر و منیزیم

به گزارش تیم علمی، تخمه کدو یکی از دانه های مورد علاقه بسیاری از افراد است که انواع مختلفی دارد و به دلیل فواید و طعم خوبی که دارد از محبوبیت زیادی برخوردار است. این تخمه خواص زیادی دارد از جمله :

تخمه کدو؛ منبع فسفر و منیزیم

حاوی ویتامین E است که به بهبود سریع زخم ها یاری می نماید.

حاوی درصد بالایی از منیزیم و فسفر است که به تقویت استخوان ها و محافظت در برابر پوکی استخوان یاری می نماید.

یکی از منابع غذایی است که به وسیله آن می توانید فیبر به دست آورید و عملکرد دستگاه گوارش را بهبود دهید.

این نوع از تخمه یکی از آجیل هایی است که به حفظ سلامت قلب یاری می نماید، زیرا حاوی آنتی اکسیدان و روی است که برای کنترل فشار خون بالا مفید است.

حاوی مقادیر زیادی اسید فولیک است که یکی از بهترین اسید های مورد احتیاج یک زن باردار به شمار می رود.

به تقویت توانایی های ذهنی و افزایش چشمگیر تمرکز یاری می نماید.

تخمه کدو به شما یاری می نماید تا از خود در برابر سرطان محافظت کنید، زیرا از تقسیم سلول ها که منجر به تومور های سرطانی می گردد جلوگیری می نماید.

تخمه کدو دارای اسیدهای چرب اشباع نشده مانند امگا 3 است که پوست را مرطوب نگه می دارد.

حدود 28 گرم تخمه کدو شامل:

کالری 151

فیبر 1/7 گرم

کربوهیدرات 5 گرم

پروتئین 7 گرم

چربی 13 گرم (6 گرم آن امگا 6 است)

ویتامین کا 18 درصد از احتیاج روزانه بدن

فسفر - 33 درصد از احتیاج روزانه بدن

منیزیم - 37 درصد از احتیاج روزانه بدن

آهن - 23 درصد از احتیاج روزانه بدن

زینک - 14 درصد از احتیاج روزانه بدن

مس - 19 درصد از احتیاج روزانه بدن

منبع: همگردی
انتشار: 28 بهمن 1399 بروزرسانی: 28 بهمن 1399 گردآورنده: sctm.ir شناسه مطلب: 1489

به "تخمه کدو؛ منبع فسفر و منیزیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تخمه کدو؛ منبع فسفر و منیزیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید