نمایشگاه سوگواره کوچه های مادری در منطقه پردیسان قم برپا شد
به گزارش تیم علمی، خبرنگاران/قم نمایشگاه سوگواره کوچه های مادری در ایام فاطمیه در منطقه پردیسان قم برپا شده است.

به مناسبت ایام فاطمیه و سوگواری حضرت زهرا(س) نمایشگاه سوگواری کوچه های مادری به یاری گروه های مردمی در پردیسان قم برپا شده است.
هزینه ساخت این نمایشگاه بالغ بر پنجاه میلیون تومان شده است که بدون یاری هیچ نهاد دولتی و خصوصی برپا شده است.
در ساخت این نمایشگاه 11 غرفه تدارک دیده شده که صحنه ها و مکان های وقایع تاریخی از ولادت حضرت زهرا(ع) تا شهادت این بانو برای مردم به نمایش درآورده است.
مساحت این نمایشگاه 1200 مترمربع است که در زمین مصلی پردیسان است و زمان بازدید آن تا 9 بهمن ماه مصادف با شام شهادت حضرت فاطمه زهرا(ع) خواهد بود.
این نمایشگاه هر روز از ساعت 18 الی 22 پذیرای شیفتگان و عاشقان مکتب اهل بیت(ع) است که به دلیل مراجعه های فراوان در روزهای آینده از ساعت 17 بازگشایی می گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا