اشکنه ، خوراک سنتی ایرانی

به گزارش تیم علمی، اشکنه از غذاهای قدیمی ایرانی است که در گذشته در روزهای سرد سال یا زمان هایی که غذای بدون گوشت مقوی می خواستند، طبخ می شد.

اشکنه ، خوراک سنتی ایرانی

اشکنه در واقع نوعی خوراک است که انواع گوناگونی دارد و در هر شهری به یک شکل تهیه می شود؛ البته نوع رایج این غذا اشکنه پیاز است که با سیب زمینی و تخم مرغ درست می شود.

مواد لازم تهیه اشکنه :

  • پیاز: 2 عدد
  • سیب زمینی: 2 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شنبلیله خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد گندم: یک قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • کره: 100 گرم
  • نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه :

پیاز را خرد کرده و با کره سرخ کنید تا طلایی شود؛ سپس شنبلیله خشک را که از قبل در آب خیس کرده اید، به پیاز داغ افزوده و با آن تفت دهید.

در کاسه ای آرد را با مقداری آب حل کنید تا رقیق و یکدست شود. مراقب باشید آرد گوله گوله نشود. آرد رقیق شده را با نمک، زردچوبه و رب گوجه فرنگی به پیاز و شنبلیله بیفزایید.

سیب زمینی ها را پس از پوست دریافت، نگینی خرد کرده و با مقداری آب به مواد اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا سیب زمینی ها با شعله ملایم بپزند. وقتی غذا آماده شد، دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و با چنگال هم بزنید تا حالت چسبندگی آن ها از بین برود و خوب رقیق شود. بعد همین طور که مواد در قابلمه در حال جوشیدن هستند، تخم مرغ ها را افزوده و سریع هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. پس از 5 دقیقه زیر شعله را خاموش کنید.

در صورت تمایل می توانید تخم مرغ ها را در قابلمه بشکنید. در این صورت اصلا مواد را هم نزنید تا تخم مرغ ها درسته پخته شوند.

اشکنه را در کاسه مناسبی بریزید و با نان سنگک، سبزی خوردن و ترشی سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 3 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sctm.ir شناسه مطلب: 838

به "اشکنه ، خوراک سنتی ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اشکنه ، خوراک سنتی ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید