جزئیات نو از سرنشینان مفقود شده کشتی خوارزم
به گزارش تیم علمی، اسماعیل مکی زاده، معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: کوشش تیم های جستجو و نجات دریایی برای پیدا کردن سرنشینان مفقود شده شناور لندینگرافت خوارزم در آب های هرمزگان همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرنگاران، مکی زاده اضافه کرد: 6 نفر از سرنشینان شناور غرق شده خوارزم به نام های محمد عسکری زاده، فرزاد غلام رضایی، ستار صفری سکل، مصطفی بهادری، یاسر مانع بو حمیدی و موید عبدلیان پور ایرانی هستند و یک نفر هم (اجین جانسون) تبعه کشور پاکستان است.
او گفت: شناور لندینگرافت خوارزم اکنون در حالت واژگون در فاصله 25 مایلی جنوب شرق جزیره لارک و در موقعیت 16 مایلی جنوب غربی کوهستک واقع شده است و کوشش برای انتقال این شناور به منطقه ها کم عمق دریا به منظور جلوگیری از غرق شدن آن ادامه دارد.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اضافه کرد: تیم آنالیز سوانح دریایی هم تشکیل شده و در حال آنالیز دلیل وقوع این حادثه است.
مکی زاده گفت: شناور لندینگرافت خوارزم که از بندر شناص کشور عمان راهی بندرعباس بود، شامگاه روز آدینه 5 دی در حوالی جزیره لارک دچار حادثه شد.
او با بیان اینکه بار این شناور بیل مکانیکی است، اضافه کرد: شرایط نامساعد جوی و چیدمان بد بار از دلایل احتمالی بروز حادثه برای شناور خوارزم است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
منبع: فرارو