خلیج فارس بستر مناسبی برای توسعه صنعت گردشگری است
به گزارش تیم علمی، به گزارش خبرگزاری خبرنگاران به نقل از روابط اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر، محمدحسین ارسطو زاده بابیان این که استان بوشهر 900 کیلومتر مرز آبی با خلیج فارس دارد، گفت: در این هم مرزی شاهد سواحل مرجانی، ماسه ای، جنگلی و صخره ای هستیم که این همه تنوع در یک استان می تواند برای گردشگر فرصت های انتخاب متعددی ایجاد کند.

با وبسایت گردشگری تریپ ادوایزر همراه باشید.
او همچنین افزود: زیرساخت های لازم در اغلب شهرها و روستاهای ساحلی برای اسکان مسافرین فراهم شده که اغلب روستاهای نوار ساحلی استان تحت پروژه بوشهر توریسم تا حدودی توانسته اند استانداردهای موردنظر را رعایت و زیرساخت ها را توسعه دهند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر از ظرفیت های دیگر دریایی بوشهر شامل تورهای دریایی با لنج های صیادی و قایق های ماهی گیری نیز اطلاع داد و از کشتی های تفریحی که در این استان در بخش گردشگری فعالیت می نمایند اشاره نمود.
اودر ادامه به معرفی بعضی از این کشتی ها اشاره نمود و گفت: سال گذشته با حمایت از فراوری ملی، اولین کشتی گردشگری ساخت ایران که تماماً از مواد اولیه داخلی ساخته شده است، به آب انداخته شد و هم اکنون در بخش گردشگری فعالیت می نماید که این نوید روزهای خوبی را برای توسعه صنعت گردشگری دریایی دارد.
ارسطو زاده بابیان مشخصات این کشتی گردشگری گفت: ظرفت پذیرش در این کشتی 200 نفراست، که دارای دو سالن و یک کافی شاپ بر روی عرشه است و می تواند با تعریف مسیرهای دریایی به سایر استان ها خاطره خوبی را در ذهن آنانی که به گردشگری دریایی علاقه دارند نهادینه کند.
او از افتتاح و به آب اندازی کشتی گردشگری دیگری که آن هم ساخت ایران است اطلاع داد و گفت: فرصت های سرمایه گذاری بی شماری در این صنعت نوپا و آن هم در بخش دریایی است که با سرمایه گذاری در این راستا، می توان شاهد اتفاقات خوب مالی در این استان باشیم.
منبع: میراث آریا