طعم غذاهای خوشمزه مالزی

به گزارش تیم علمی، غذاهای خوشمزه مالزی

سفر به مالزی به غیر از تماشا جاذبه های گردشگری زیبا و تماشای آن یک لذت دیگر هم دارد و آن چشیدن طعم غذاهای سنتی و خاص آن است، وقتی برای سرگرمی و گردش از هتل بیرون می زنید و در حال گشت و گذار در شهر هستید همواره دستفروشانی را می بینید که با یک عالمه غذای خوشمزه در گوشه خیابان ایستاده اند و یا رستوران هایی که بوی غذاهای خوشمزه آن ها حسابی آدم را گرسنه می نماید، الان برترین فرصت تجربه مزه های متفاوت از فرهنگ های دیگر است. با خبرنگاران همراه باشید تا با چند تا خوشمزه ترین غذاهای مالزی آشنا شوید.

طعم غذاهای خوشمزه مالزی

اپام بالک : یک نوع پنکیک ماهی تابه ای است که در جنوب شرقی آسیا خورده می گردد و معمولا در دکه های کنار خیابانی کشورهای برونئی، اندونزی، سنگاپور و مالزی فروخته می گردد، خمیر این پنکیک از مخلوط آرد، تخم مرغ، شکر، جوش شیرین، شیر نارگیل درست می گردد، این خمیر روی ماهی تابه گرد با مارگارین زیاد پخته می گردد تا خمیر به ماهی تابه نچسبد و بعد پنکیک را با موادی مثل گرانول بادام زمینی، شکر و ذرت پر می نمایند، نوع و شکل اپام بالیک ها می تواند با توجه به میزان خمیر و نوع ماهی تابه ای که در آن پخته شده تغییر کند، تا وقتی این دسر خوشمزه مالزی را نخورده باشید معنی غذاهای مالزی را تجربه نکرده اید.

می گورنگ : ابن غذا یک نوع غذای هندی است که مسلمانان آن کشور از آن استفاده می نمایند که مخلوطی از رشته های نودل، گوشت گاو یا مرغ، میگو، سس سویا، سبزیجات و تخم مرغ است، اگر فکر می کنید پخت این غذا راحت است و می توانید آن را در خانه هم درست کنید باید به شما بگوییم که هرگز به طعم می گورنگ های خود مالزی نمی گردد و لذت خوردن این غذا در کنار خیابان های مالزی چیز دیگری است!

ناسی کرابو : ناسی به معنی برنج است و غذاهایی که در آن ها ناسی بکار می رود برنجی هستند. اگر برنج آبی نمی تواند حس کنجکاوی شما را برانگیخته کند مطمئنا تماشا صف های طولانی که برای خرید این غذا ایجاد شده می تواند شما را به طرف این صف ها بکشاند، ناسی کرابو رنگ آبی خود را از گل تلنگ می گیرد که آن را خرد و با خمیر مخلوط می نمایند و برروی غذا جوانه لوبیا و نارگیل سرخ شده قرار می دهند. در این غذا برنج آبی با ماهی یا مرغ، سالاد و ترشی خورده می گردد، این غذا در سواحل شرقی مالزی بسیار محبوب است و الان در سراسر مالزی و بعلاوه جنوب تایلند هم پیدا می گردد.

ناسی لماک : این غذا برنج خوش عطر مالزیایی است که با شیر نارگیل و برگ پاندان پخته می گردد، در آن مغزهای فراوان و گوشت هم ریخته می گردد، غذای ملی مالزی است و در کشور سنگاپور، برونئی وجنوب تایلند هم محبوب است و معمولا آن را در هنگام صبحانه می خورند، در سال 2016 مجله تایمز این غذا را به عنوان یکی از 10 صبحانه مقوی و سالم دنیا انتخاب کرد، بسته به این که در کجای مالزی قرار داشته باشید در کنار آن تخم مرغ آبپز، بادام زمینی، سبزیجات و … قرار می دهند.

ناسی کندار: غذای محبوب شمال مالزی است که برنج پخته شده است که در کنار کاری، ماهی، تخم مرغ و بامیه خورده می گردد، از غذاهای خوشمزه و لذیذ مالزی است.

منبع: travel.cnn.com

منبع: الی گشت
انتشار: 2 آذر 1403 بروزرسانی: 2 آذر 1403 گردآورنده: sctm.ir شناسه مطلب: 2423

به "طعم غذاهای خوشمزه مالزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طعم غذاهای خوشمزه مالزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید