مخبر: توسعه شبکه ریلی از راه های نجات اقتصاد کشور است

به گزارش تیم علمی، تهران (پانا) - معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه واگذاری امور به جوانان و نخبگان و اتکا بر دانش و خلاقیت آنان گامی در جهت پیشرفت و حل مسائل کشور است، گفت اگر به ایده ها و طرح های ارائه شده از سوی نخبگان توجه کنیم می توانیم مسائل و چالش های پیش روی کشور را با هزینه های پایین مرتفع و زمینه رشد و توسعه کشور را فراهم کنیم.

مخبر: توسعه شبکه ریلی از راه های نجات اقتصاد کشور است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت اول ریاست جمهوری، محمد مخبر در ملاقات با تعدادی از نخبگان و جوانان صاحب طرح و ایده، گزارش های ارایه شده در جلسه را مثبت ارزیابی کرد و اضافه کرد: طرح ها و ایده های مطرح شده در جلسه باید به برنامه های عملیاتی با جدول زمانبندی تبدیل گردد تا با اجرای اینگونه طرح ها شاهد توسعه کشور باشیم.

معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به یکی از طرح های ارائه شده در جلسه درخصوص توسعه سواحل مکران گفت: اقتصاد دریامحور یکی از ضرورت های امروز کشور است که با اتکا به آن می توانیم رشد و توسعه را برای مردم کشور و بة ویژه ساکنین منطقه ها ساحلی به ارمغان آوریم.

وی اقتصاد دریامحور و اقتصاد دیجیتال را از مهمترین محورهای توسعه در دنیا امروز برشمرد و گفت: باید این دو محور مهم را در اولویت بندی طرح ها و پروژه ها مدنظر قرار دهیم چرا که با پرداختن به این دو موضوع مهم زمینه رشد و توسعه کشور مهیا خواهد شد.

مخبر اضافه کرد: اگرچه در بعضی از صنایع کمی عقب هستیم اما به علت وجود نیروی انسانی تحصیلکرده و نخبگان کشور، در زمینه اقتصاد دیجیتال پیشرفت های خوبی در کشور حاصل شده، چرا که در این بخش به دانش و فکر جوانان و نخبگان کشور متکی هستیم.

معاون اول رئیس جمهوری بعلاوه با اشاره به یکی دیگر از گزارش های مطرح شده در جلسه در مورد توسعه ریلی کشور گفت: یکی از راه های نجات اقتصاد کشور توسعه ریلی است و اگر بتوانیم اهداف مشخص شده برای توسعه شبکه ریلی کشور را محقق کنیم، تحولی اساسی در پیشرفت کشور حاصل خواهد شد.

در این جلسه که جمعی از جوانان و نخبگان حضور داشتند، گزارشی از طرح های توسعه مکران و سرمایه گذاری در توسعه زیرساخت های حمل و نقل ، انرژی و آب ارائه شد و ضرورت ها و الزامات اجرای این طرح ها مورد آنالیز نهاده شد.

منبع: خبرگزاری پانا
انتشار: 29 بهمن 1400 بروزرسانی: 29 بهمن 1400 گردآورنده: sctm.ir شناسه مطلب: 2018

به "مخبر: توسعه شبکه ریلی از راه های نجات اقتصاد کشور است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مخبر: توسعه شبکه ریلی از راه های نجات اقتصاد کشور است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید