این غذا، هم به شما انرژی می دهد و هم فشار خون تان را تنظیم می نماید
به گزارش تیم علمی، اهل کاشانش می دانند که با باقلا می گردد غذاهای خوبی درست کرد البته بیشتر ما فقط پلوی مخلوط آن را خورده ایم ولی از خورش آن هم نگذرید طعم بی نظیری دارد.
این غذا با باقلاقاتق کمی فرق دارد و نام دیگر آن خشکاویج است.
مواد لازم
500 گرم گوشت بدون استخوان
یک عدد پیاز
700 گرم شوید
یک کیلوگرم باقلا سبز
یک پیمانه آب
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم
1. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت را به تکه های خورشی برش بزنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
شوید خرد شده را هم به آن بیفزایید و تفت دادن را ادامه دهید. نمک، فلفل و کمی زردچوبه را هم به اندازه دلخواه به آن اضافه کنید.
2. در آخر کمی آب اضافه نموده و مواد را به هم بزنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت ها بپزند حالا باقلاها را اضافه نموده و 15 دقیقه صبر کنید تا بپزد و خورش کاملا جا بیفتد.
وقتی که آب خورش برچیده گردد برای سرو آماده است.
فوت و فن
با توجه به اینکه باقلاهای تازه زودتر می پزند. پس از اضافه کردن باقلا به خورش، مرتب به آن سر بزنید تا باقلاها وا نروند.
منبع: همشهری آنلاین