وقتی این غذا را می خورید حواستان به انگشت هایتان باشد
به گزارش تیم علمی، یک غذای سنگین، مقوی و تند از سرزمین ادویه های داغ جهان. هندی ها بیشتر غذاهایشان را با دست می خورند.
واقعا هم حیف است این غذا با قاشق و چنگال خورده گردد. پس مواظب انگشتانتان باشید!
مواد لازم برای 6 نفر
5 پیمانه برنج
یک عدد مرغ میانه
250 گرم پسته، بادام،
بادام هندی، گردو
یک عدد پیاز میانه (نگینی خرد گردد)
یک پیمانه روغن
یک ق غ ادویه پلویی (فلفل سیاه و قرمز، زنجبیل، زیره سیاه، زردچوبه، هل، کاری، چند عدد میخک)
نمک و فلفلبه اندازه لازم
1. پیاز را درروغن تفت دهید تا طلایی گردد. مرغ را به 16 تکه تقسیم کنید (چه با استخوان و چه بی استخوان) و تفت دهید. نمک و ادویه را هم به آن بیفزایید. درقابلمه را بسته و با حرارت کم بگذارید بپزد. قبل از اینکه عصاره مرغ کاملا گرفته گردد خشکبار را به آن افزوده، یک لیوان آب جوش هم به آنها اضافه کنید تا با هم بپزند و مرغ و خشکبار طعم هم را بگیرند.
2. برنج را کمی کمتر از حد معمول پخته و پس از آماده شدن، سس آن را لایه به لایه به برنج اضافه کنید و بگذارید با هم دم بکشد. این غذا در هندوستان کاملا تند طبخ می گردد. اگر با تندی میانه خوبی دارید فلفل قرمز بیشتری به سس بزنید.
سبزی خوردن، ترشی انبه و ماست همراهان خوب این غذا هستند.
منبع: همشهری آنلاین