وقتی این غذا را می خورید حواستان به انگشت هایتان باشد

به گزارش تیم علمی، یک غذای سنگین، مقوی و تند از سرزمین ادویه های داغ جهان. هندی ها بیشتر غذاهایشان را با دست می خورند.

وقتی این غذا را می خورید حواستان به انگشت هایتان باشد

واقعا هم حیف است این غذا با قاشق و چنگال خورده گردد. پس مواظب انگشتانتان باشید!

مواد لازم برای 6 نفر

5 پیمانه برنج

یک عدد مرغ میانه

250 گرم پسته، بادام،

بادام هندی، گردو

یک عدد پیاز میانه (نگینی خرد گردد)

یک پیمانه روغن

یک ق غ ادویه پلویی (فلفل سیاه و قرمز، زنجبیل، زیره سیاه، زردچوبه، هل، کاری، چند عدد میخک)

نمک و فلفلبه اندازه لازم

1. پیاز را درروغن تفت دهید تا طلایی گردد. مرغ را به 16 تکه تقسیم کنید (چه با استخوان و چه بی استخوان) و تفت دهید. نمک و ادویه را هم به آن بیفزایید. درقابلمه را بسته و با حرارت کم بگذارید بپزد. قبل از اینکه عصاره مرغ کاملا گرفته گردد خشکبار را به آن افزوده، یک لیوان آب جوش هم به آنها اضافه کنید تا با هم بپزند و مرغ و خشکبار طعم هم را بگیرند.

2. برنج را کمی کمتر از حد معمول پخته و پس از آماده شدن، سس آن را لایه به لایه به برنج اضافه کنید و بگذارید با هم دم بکشد. این غذا در هندوستان کاملا تند طبخ می گردد. اگر با تندی میانه خوبی دارید فلفل قرمز بیشتری به سس بزنید.

سبزی خوردن، ترشی انبه و ماست همراهان خوب این غذا هستند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 21 خرداد 1402 بروزرسانی: 21 خرداد 1402 گردآورنده: sctm.ir شناسه مطلب: 2309

به "وقتی این غذا را می خورید حواستان به انگشت هایتان باشد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وقتی این غذا را می خورید حواستان به انگشت هایتان باشد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید