بیانیه وزارت دفاع روسیه درباره رزمایش مشترک با ایران و چین
به گزارش تیم علمی، وزارت دفاع روسیه در بیانیه ای نوشت، چهارده کشتی جنگی و امدادی این کشور در رزمایش مشترک با ایران، حملات توپخانه ای علیه اهداف دریایی و مقابله با دزدان دریایی را تمرین کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، وزارت دفاع روسیه روز آدینه درباره رزمایش مشترک با ایران و چین در شمال اقیانوس هند توضیحاتی ارائه کرد.
به نوشته وبگاه خبری اینترفکس در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است، چهارده کشتی جنگی و امدادی روس از سه ناوگان مختلف در این رزمایش مشترک حضور دارند.
در این بیانیه آمده است، رزمناو موشکی واریاگ، کشتی جنگی ضد زیردریایی ادمیرال تریبیوتس و نفتکش بوریس باتوما از ناوگان اقیانوس آرام روسیه در این رزمایش حضور دارند.
وزارت دفاع روسیه اضافه نمود، در این رزمایش که با هدف مقابله با دزدی دریایی و تمرین عملیات های امداد و نجات دریایی در حال اجرا است، کشتی های جنگی روسیه و نیرو های دریایی ایران و چین، حملات توپخانه ای علیه اهداف دریایی، مانور های تاکتیکی مشترک و عملیات جستجو و نجات را انجام دادند.
در ادامه این بیانیه آمده است، در رزمایش مشترک روسیه، ایران و چین، عملیات نجات و آزادسازی یک کشتی توقیف شده به وسیله دزدان دریایی نیز با موفقیت تمرین شد.
وزارت دفاع روسیه نوشت، پس از اتمام رزمایش، ناوگان اقیانوس آرام به فعالیت های خود ادامه خواهد داد که ورود به دریای مدیترانه را شامل می گردد. این ناوگان در دریای مدیترانه، به ناوگان شمال و ناوگان بالتیک روسیه ملحق خواهد شد را رزمایش دیگری را برگزار نمایند.
رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2022 با حضور یگان های سطحی و پروازی نیرو های دریایی ارتش، سپاه و یگان های شناوری نیروی دریایی کشور های چین و روسیه با شعار باهم برای صلح و امنیت و در منطقه ای به وسعت 17 هزار کیلومتر مربع، صبح امروز در شمال اقیانوس هند شروع شده است.
امیر دریادار حبیب الله سیاری، معاون هماهنگ نماینده ارتش درباره این رزمایش گفت: رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2022 در ابعاد مختلف حائز اهمیت است که برقراری امنیت تجارت دریایی در شمال اقیانوس هند و هماهنگی بهتر و ارتباطات نزدیک تر بین نیرو های دریایی کشور های منطقه و فرامنطقه ای و البته تبادل تجربیات دریایی در امدادرسانی و یاری در حوادث و سوانح دریایی از آن جمله است.
امیردریادار سیاری بعلاوه توضیح داد: برگزاری مقتدرانه این رزمایش با میزبانی و فرماندهی ما نشان می دهد نیرو های دریایی جمهوری اسلامی ایران متشکل از ارتش و سپاه از توانمندی بسیار خوبی در برنامه های امنیت افزای مشترک با یکدیگر و مرکب با دیگر کشور ها رسیده اند و می توانند کمربند امنیتی در شمال اقیانوس هند و دریای عمان را تقویت نمایند.
منبع: خبرگزاری دانشجو