دستور پخت تسو غذای خوشمزه چینی با گل کلم

به گزارش تیم علمی، تسو یک غذای معروف چینی تند و شیرین و بی نهایت خوشمزه است که اگر گیاهخوار هستید و به سبزیجات علاقه زیادی دارید نباید آن را از دست بدهید.

دستور پخت تسو غذای خوشمزه چینی با گل کلم

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.

مواد مورد احتیاج:

  • نصف عدد گل کلم بزرگ
  • ¾ پیمانه آرد
  • ¾ پیمانه شیر
  • 1 پیمانه پودر نان سوخاری
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • 1 قاشق چای خوری نمک دریا

فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

گل کلم را در اندازه کوچک خرد کنید. و داخل ظرف بزرگی آرد، شیر، فلفل و نمک را با هم ترکیب کنید.

گل کلم را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا مواد همه جای کلم را بپوشاند.

سپس گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید.

گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت 25 الی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد گردد.

سس تسو

مواد مورد احتیاج:

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 قاشق غذاخوری سیر ریز ریز شده
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل ریز ریز شده
  • 1 قاشق غذاخوری آرد
  • 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1/3 پیمانه سس سویا
  • 1/3 پیمانه سرکه
  • ½ پیمانه عصاره سبزیجات
  • 1 و ½ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یا گوجه له شده

ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار دهید. روغن را داغ کنید. سیر و زنجبیل را به مدت 3 الی 5 دقیقه تفت بدهید.

رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت بدهید.

آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید. به جای آب می توانید از شیر بهره ببرید.

سس سویا، سرکه و عصاره سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.

7 الی 10 دقیقه مواد سس را بجوشانید.

سس غلیظ شده آماده خوردن است. گل کلم ها را داخل سس بغلتانید و با برنج یا سالاد سرو کنید.

منبع: بدونیم
انتشار: 6 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sctm.ir شناسه مطلب: 480

به "دستور پخت تسو غذای خوشمزه چینی با گل کلم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت تسو غذای خوشمزه چینی با گل کلم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید