نودل مرغ رستورانی رو سه سوته به روش کره ای ها درست کن!
به گزارش تیم علمی، نودل با مرغ یا چیکن نودل یکی از لذیذترین غذاهای ساده و سریع و دو سوته برای یا محسوب می گردد که به خاطر آسان بودن پخت و خاصیت سیرنمایندگی آن، در سال های اخیر، بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. هر چند بعضی افراد، نودل را به صورت ساده تهیه می نمایند ولی تهیه نودل با مخلفات دیگر مثل مرغ، قارچ، سبزیجات، گوشت و طعم دار کردن آن با انواع چاشنی ها، یک راه عالی برای خوشمزه تر شدن نودل است. در این مقاله از در قرار است طرز تهیه نودل مرغ به 3 روش و نکات تهیه و خوشمزه شدن نودل مرغ را به شما آموزش بدهیم.
مواد لازم برای تهیه نودل با مرغ (برای 4 نفر)
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
نودل آماده | 3 بسته |
فیله مرغ | 4 عدد |
گوجه فرنگی | 4 عدد میانه |
فلفل سبز تند | 1 عدد کوچک |
سیر | 1 یا 2 حبه |
پیاز (برای پیاز داغ) | 1 عدد میانه |
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
روغن یا کره | به اندازه کافی |
ریحان و سبزیجات معطر | به اندازه دلخواه |
پنیر پارمسان | به اندازه دلخواه (اختیاری) |
مدت زمان آماده سازی مواد: 10 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت نودل با مرغ: 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه نودل مرغ ساده
یکی از پرطرفدارترین انواع روش پخت نودل، طبخ نودل با مرغ است که برای پخت احتیاجی به زمان زیادی هم ندارد ولی هم طعم و هم ارزش غذایی آن را بالاتر می برد. در ادامه طرز تهیه نودل مرغ مرحله به مرحله را دنبال کنید.
مرحله اول: مرغ ها را مزه دار کنید
در ابتدا فیله های مرغ را بشویید و به صورت نواری باریک یا نگینی (مکعب های 1 تا 2 سانتی متری) خرد کنید. فیله ها را در یک کاسه بریزید و روی آنها اندازهی زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه خود را بپاشید. ادویه ها را با مرغ ها ماساژ دهید و در یخچال بگذارید. اگر زمان دارید، می توانید حدود 30 دقیقه مرغ ها را استراحت دهید تا ادویه ها به خورد مرغ ها بروند و مرغ مرینیت گردد.
در صورت تمایل می توانید فیله یا سینه مرغ و ادویه های معطر غذا را به روش های خرید یا اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله دوم: مواد نودل را آماده کنید
در فاصله ای که مرغ ها در حال مزه دار شدن هستند، پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز یا خلالی باریک خرد کنید. پوست گوجه فرنگی ها را هم بگیرید و آنها را رنده یا پوره نموده یا به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید.
مرحله سوم: تکه های مرغ را تفت دهید
در یک تابه، اندازهی روغن (یا کره) بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس پیازهای نگینی شده را در آن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. بعد مرغ های مزه دار شده را از یخچال بیرون بیاورید و به پیازها اضافه کنید. مرغ ها را با پیاز تفت دهید و حرارت را روی حالت میانه بگذارید تا مرغ ها کمی سرخ شوند.
شما می توانید روغن سرخ کردنی، کره و پیازداغ آماده منجمد را به روش های خرید حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله چهارم: گوجه و سیر را اضافه کنید
حبه های سیر را پوست بگیرید و رنده یا ریز خرد کنید. بعد از سرخ شدن مرغ ها، در تابه بریزید و تفت دهید تا عطر آنها خارج گردد. سپس گوجه فرنگی های پوره یا نگینی خرد شده را اضافه کنید. فلفل سبز تند را هم بشویید، خرد نموده و به تابه اضافه کنید. همه مواد را تفت دهید و شعله را کم کنید تا مرغ ها به مدت 15 تا 20 دقیقه با گوجه فرنگی ها بپزند.
مرحله پنجم: نودل ها را بجوشانید
در یک قابلمه، اندازهی آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب آغاز به جوشیدن کند. سپس نودل ها را در قابلمه بریزید و حدود 5 تا 7 دقیقه، آنها را بجوشانید تا نرم شوند. اگر در بسته نودل ها، ادویه مخصوص نودل وجود داشت، برای طعم بیشتر نودل با مرغ، می توانید ادویه را هم اضافه کنید. سپس نودل ها را آبکش کنید.
شما برای خرید انواع نودل می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری یا اینترنتی اقدام کنید. ضمناً شما می توانید برای درست کردن این غذا از نودل های الیت استفاده کنید.
در این صورت این فرصت را دارید تا در جشنواره الیت هم شرکت نموده و شانس خود را در قرعه کشی جوایز نفیس این جشنواره امتحان کنید. در ادامه این مقاله درباره جشنواره جایزه باران 1403 الیت بیشتر شرح خواهیم داد.
مرحله ششم: نودل آبکش شده را به سس مرغ اضافه کنید
در این مرحله، بعد از اینکه تکه های مرغ پختند، نودل های آبکش شده را به تابه حاوی سس مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا نودل ها با سس و مرغ، کاملا ترکیب شوند. شعله را کم کنید. طعم نودل مرغ را بچشید.
نمک و دیگر ادویه ها و چاشنی ها را در صورت لزوم اضافه کنید. در اضافه کردن نمک دقت کنید چون ادویه مخصوص نودل را اگر در تهیه نودل استفاده نموده بودید حاوی نمک است. حدود 5 دقیقه دیگر، نودل ها را با مرغ ها بپزید تا طعم یکدستی بگیرند. وقتی نودل مرغ آماده شد، شعله را خاموش کنید.
مرحله آخر: نودل مرغ را سرو کنید
وقتی نودل مرغ پخت، آن را در ظرف سرو بریزید. اندازهی ریحان خرد شده و پنیر پارمسان روی نودل مرغ بپاشید و غذا را به صورت گرم، سرو کنید.
انواع پنیر پخت و پز مثل پنیر پارمسان را به روش های حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.
طرز تهیه نودل مرغ به روش های دیگر
روش تهیه نودل مرغ و سبزیجات
در طرز تهیه نودل با مرغ و سبزیجات، می توانید از سبزیجاتی مثل هویج، کلم، ذرت، نخود فرنگی، کرفس و … استفاده کنید. این سبزیجات را بشویید و به صورت ریز خرد کنید. بعد از سرخ کردن مرغ ها، سبزیجات را هم با مرغ ها تفت دهید. سپس پوره گوجه و مخلفات دیگر را اضافه کنید. بقیه مراحل را مانند روش بالا انجام دهید.
روش تهیه نودل با مرغ و قارچ
برای تهیه نول مرغ و قارچ، قارچ ها را به صورت ریز یا ورقه ای خرد کنید. سپس در تابه با اندازهی روغن تفت دهید و بعد از سرخ کردن مرغ با پیاز و گوجه، در تابه بریزید. بقیه مراحل درست کردن نودل مرغ را مانند روش اول دنبال کنید.
شما می توانید را از فروشگاه های زنجیره ای به روش های خرید حضوری یا اینترنتی تهیه کنید.
نکات مهم در طرز تهیه نودل مرغ
- در طرز تهیه نودل مرغ، به جای سیر تازه می توانید از پودر سیر (طرز تهیه پودر سیر) استفاده کنید.
- برای درست کردن نودل مرغ و سبزیجات یا نودل مرغ و قارچ، به جای گوشت مرغ می توانید از استاک مرغ، آب مرغ یا استاک مرغ و سبزیجات استفاده کنید.
- از آن جایی که نودل و عصاره نودل، طعم نمکی دارند، مراقب اندازه نمکی که به نودل اضافه می کنید، باشید. افزودن نمک را به اواخر پخت نودل مرغ، موکول کنید و در صورت لزوم به غذا نمک اضافه کنید.
- برای خوشرنگ تر شدن نودل مرغ، می توانید همراه با پوره گوجه فرنگی، اندازهی رب گوجه فرنگی (طرز تهیه رب گوجه) هم به سس مرغ اضافه کنید.
- به عنوان چاشنی می توانید از کمی سرکه بالزامیک یا سس سویا (طرز تهیه سس سویا)، در نودل مرغ استفاده کنید.
چه نودلی بخریم؟
انتخاب یک نودل خوب و باکیفیت علاوه بر اینکه می تواند طعم غذا را بسیار خوشمزه و دلپذیر کند، بر ارزش غذایی و ظاهر آن هم تاثیر مستقیمی دارد. انواع نودل ایرانی و خارجی در بازار ایران حضوری پررنگ دارند. در این میان الیت یکی از برندهای خوشنام، شناخته شده و جزو پیشگامان عرصه فراوری نودل در ایران است. نودل های ایرانی الیت با طعم های مختلف، کیفیت بالا و قیمت مناسب، به بازار عرضه می شوند.
شما می توانید انواع نودل از جمله نودل مرغ الیت را از فروشگاه های زنجیره ای ، در جشنواره جایزه باران الیت و کوپا 1403، خریداری نموده و از تخفیف های هیجان انگیز استفاده کنید. با خرید نودل الیت در این جشنواره پر تخفیف، شانس برنده شدن جوایز نفیس را نیز می توانید کسب کنید.
نودل مرغ الیت 75 گرمی
نودل مرغ الیت یکی از انواع نودل های خوش پخت و خوشمزه در بازار است که مدت بسیار محدودی برای پخت احتیاج دارد. در نودل مرغ الیت، از مواد نگهدارنده استفاده نشده است و تنها نمک موجود در آن، از رشد باکتری ها جلوگیری می نماید.
در این نودل، یک بسته عصاره مرغ وجود دارد که با افزودن آن به نودل در حال جوشیدن، طعم مرغ، غالب خواهد شد. این نودل بعد از 3 دقیقه جوشیدن، آماده مصرف خواهد شد، در نتیجه یک غذای ساده، سریع، مقرون به صرفه و سیر نماینده محسوب می گردد و می توانید به عنوان غذا برای محل کار هم آن را مصرف کنید. ارزش غذایی در 100 گرم نودالیت شامل موارد زیر است:
انرژی: 489/01 کیلوکالری - چربی: 21/42 گرم - کربوهیدرات: 58/07 گرم - پروتئین: 9/43 گرم
نودل سبزیجات الیت 75 گرمی
نودل سبزیجات نودالیت، مثل ماکارونی و پاستا، از آرد سمولینا تهیه شده و به همین دلیل حاوی اندازه قابل توجهی، کربوهیدرات است که می تواند به عنوان یک وعده غذایی، شما را تا مدت زیادی سیر نگه دارد، این در حالی است که این نودل در مدت زمان کوتاهی آماده می گردد.
ترکیبات نودالیت سبزیجات شامل آرد گندم، روغن سرخ کردنی گیاهی، نمک، سدیم پلی فسفات (E452) و کربنات پتاسیم (E501) است. در این نودل بعلاوه از ترکیبات طعم دهنده شامل نمک، نشاسته گندم، مالتودکسترین، مونوسدیم گلومات (E621)، طعم دهنده طبیعی مشابه سبزیجات، ادویه (فلفل، زردچوبه)، عصاره مخمر، سبزیجات (جعفری، گشنیز، تره) استفاده شده است.
این نودل حاوی مواد معدنی سدیم، منیزیم و کلسیم است که ارزش غذایی نودل را بالا می برند و این نودل الیت از این نظر برای تغذیه بچه ها و بزرگسالان هم یک ماده غذایی مفید است.
نودل قارچ الیت 75 گرمی
نودل با طعم قارچ، یکی از پرطرفدارترین انواع نودل در میان نودل های ایرانی و خارجی است است. کارخانه الیت نودالیت قارچ را با پیشرفته ترین تکنولوژی های روز جهان، را تهیه و به بازار عرضه می نماید.
در این نودل قارچ، یک بسته کوچک به عنوان ادویه یا چاشنی نودل وجود دارد که در آن طعم دهنده نودل با مزه قارچ، ریخته شده است. با افزودن این چاشنی به نودل در حال جوشیدن، نودالیت شما طعم قارچ می گیرد و البته پروتئین هم تبدیل به یکی از مواد مغذی و مفید آن می گردد.
ترکیبات موجود در نودل قارچ الیت شامل آرد گندم، روغن سرخ کردنی گیاهی، نمک، سدیم پلی فسفات (E452)، کربنات پتاسیم (E501) و آب می گردد. بعلاوه در این نودل از ترکیبات طعم دهنده مثل نمک، نشاسته گندم، مالتودکسترین، مونوسدیم گلومات (E621)، طعم دهنده مشابه قارچ، ادویه (فلفل، زردچوبه، پودر پیاز)، عصاره مخمر و سبزیجات (جعفری) استفاده شده است.
نودل گوشت الیت 75 گرمی
نودل گوشت یا نودالیت گوشت، یکی دیگر از محصولات نیمه آماده الیت است که هواداران پر و پاقرصی دارند؛ مخصوصا کسانی که به طعم گوشت علاقه دارند، به نودل گوشت روی خوش نشان می دهند.
در این نودل مانند دیگر انواع نودل الیت، از مواد افزودنی استفاده نشده است و نمک، نقش نگهدارنده دارد. در این نودل ویتامین های و مواد معدنی مثل پتاسیم و سدیم وجود دارد و پودر عصاره گوشت موجود در آن، علاوه بر طعم خوشمزه، بر ارزش غذایی آن می افزاید.
کافی است در زمان پخت نودل گوشت الیت، پودر ادویه مخصوص نودل گوشت را هم به آن اضافه کنید. در این صورت، از افزودن نمک خودداری کنید. چون محتوای سدیم یا نمک این چاشنی بالا است و ممکن است غذایتان شور گردد.
نودل باربیکیو الیت 75 گرمی
برای کسانی که از طعم های تازه استقبال می نمایند، نودل باربیکیو یکی از برترین انتخاب ها در میان انواع مدل های نودلیت الیت است. این نودل طعم باربیکیو و دودی خوشمزه ای دارد که می تواند هم برای بچه ها و هم بزرگسالان مجذوب کننده باشد.
برای تهیه نودل باربیکیو الیت، تنها کافی است نودل را در آب جوش بیندازید و ادویه مخصوص باربیکیو را به آن اضافه کنید. این نودل ظرف 3 تا 5 دقیقه آماده مصرف است. البته می توانید نودل باربیکیو را در انواع غذا با نودل هم استفاده کنید، از انواع گوشت یا سبزیجات برای افزودن ارزش غذایی به آن استفاده کنید و از طعم خاص و خوشمزه یک نودل داغ و لذیذ لذت ببرید.
نودل سس گوجه فرنگی تند الیت 75 گرمی
کارخانه خوشنام الیت، برای تنوع بخشیدن به سبد محصولات فراوریی خود، نودل با سس گوجه فرنگی و طعم تند را تهیه و روانه بازار نموده است. اگر دوست دارید وقتی نودل می پزید، سس یا عصاره نودل رنگ اشتهابرانگیزی داشته باشد، این نودل مناسب ذائقه شما خواهد بود. ترکیبات این نودل شامل: نشاسته گندم، سبزیجات، پودر گوجه فرنگی، آرد گندم، نمک طعام، شکر، ادویه و عصاره مخمر است. نودل الیت با طعم سس گوجه فرنگی تند حاوی سدیم و کلسیم هم هست.
در زمان پخت و جوشاندن این نودل، با افزودن چاشنی یا ادویه نودل به آبی که نودل را در آن می جوشانید، باعث می گردد نودل شما طعم فلفلی کمی تند و رنگ قرمز داشته باشد. این نودل به قدری مجذوب کننده است که اگر یک بار آن را درست کنید، مشتری پر و پا قرص آن می گردد. می توانید در تهیه انواع غذا با نودل هم از نودل سس گوجه فرنگی تند الیت استفاده کنید.
پک 5 عدد نودل الیت در طعم های مختلف
اگر مصرف نودل شما بالا است، پک های 5 عدد نودل الیت، کار را راحت تر می نمایند. این نودل ها در بسته بندی ها با تخفیف های بیشتر، طعم های مختلفی دارند و با خرید آنها می توانید با یک تیر دو نشان بزنید. پک 5 عددی نودل مرغ، نودل گوشت و نودل سبزیجات جزو پرطرفدارترین محصولات نودلیت هستند که با خرید آنها، احتیاج به چند بار خریدن نودل نخواهید داشت.
نودل لیوانی الیت 65 گرمی
یکی دیگر از تازه ترین نودل های الیت، نودل لیوانی است. این نودل ها در طعم های مختلف مرغ، سبزیجات، گوشت و … به بازار عرضه می شوند. تفاوت نودل های لیوانی با دیگر نودل ها این است که خود نودل در یک لیوان ریخته شده است و شما کافی است به آن آب جوش اضافه کنید.
در میان انواع نودل که در کل جزو سریع ترین و راحت ترین غذاها محسوب می شوند، نودل لیوانی روش مصرف آسان تری دارد. این نودل ها در بسته بندی های 65 گرمی به بازار عرضه می شوند و در همین مدت محدود فراوری، بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. نودل لیوانی برای افراد شاغل، دانشجویان و حتی بچه هایی که می خواهند یک میان وعده کامل در مدرسه میل نمایند یک انتخاب پرطرفدار است.
جشنواره جایزه باران الیت و کوپا 1403
به ازای خرید هر 50.000 تومان از محصولات الیت و کوپا یک شانس در جشنواره جایزه باران الیت و کوپا دریافت کنید.
جوایز جشنواره:
- 2 عدد ماشین ظرفشویی دوو
- 2 عدد دستگاه PS5
- 5 عدد گوشی موبایل سامسونگ
- 11 عدد اسپیکر بلوتوثی
- 60 عدد کارت هدیه
* جهت شرکت در قرعه کشی حتما شماره همراه خود را به صندوق دار اعلام کنید.
تاریخ آغاز: 25 شهریور 1403
تاریخ اتمام: 24 مهر 1403
منبع: افق کوروش