آشنایی با معروف ترین شیرینی های فرانسوی، تصاویر

به گزارش تیم علمی، شهرت کشور فرانسه فقط به جاذبه های گردشگری معروفی همچون برج ایفل ، موزه لوور و شانزلیزه محدود نمی گردد؛ بلکه شیرینی های خوشمزه آن همچون کروسان، ماکارون و ناپلئونی نیز شهرتی جهانی دارند. در ادامه با انواع معروف ترین شیرینی های فرانسه بیشتر آشنا خواهید شد.

آشنایی با معروف ترین شیرینی های فرانسوی، تصاویر

1. ماکارون

ماکارون اصالتاً برای کشور ایتالیا است. از 1500 میلادی به بعد این شیرینی در فرانسه نیز رواج پیدا کرد و به یکی از معروف ترین شیرینی های این کشور تبدیل شد. ماکارون (Macaron) فرانسوی که امروزه هواداران بسیاری در سراسر جهان دارد، از 2 لایه مرنگ بادام تشکیل می شود که بین آنها را با کرِم کَره ای، گاناش یا مخلفات دیگری پر می نمایند. ظاهراً این ترکیب، ایده شیرینی پز معروف فرانسوی؛ لادوره بوده که معمولاً در قنادی های او در شهر پاریس جای سوزن انداختن نیست.

2. کروسان

کروسان ریشه در کشور اتریش دارد. این نان از سال 1770 میلادی به بعد وارد کشور فرانسه شد. اگر می خواهید روزتان را با یک خوراکی فرانسوی آغاز کنید، نان کروسان (Croissant) یکی از بهترین گزینه ها برای صبحانه به حساب می آید.

3. کنله

کَنِله (Canelé) شیرینی فرانسوی کوچکی است که از شهر بوردو سرچشمه می گیرد. لایه رویی این شیرینی، سفت و غلیظ است و مزه کاراملی می دهد و هر چه به مرکز آن نزدیک تر می شوید، مزه وانیل نرم و دل چسب آن بیشتر خودنمایی می نماید. شیرینی کَنِله بیشتر به عنوان اسنک صرف می شود یا آن را به عنوان دسر به همراه کرِم شانتی و چای می خورند.

4. اکلر

پیدایش شیرینی اِکلِر (Éclair) در فرانسه به قرن 19 میلادی برمی شود و اگر بتوانید خوشمزه ترین نوع آن را پیدا کنید که علاوه بر خامه زده شده، با کرِم کاستارد هم پر می شود، مزه آن را تا مدت ها فراموش نخواهید کرد. شاید حتی آن را در صدر شیرینی های مورد علاقه تان قرار بدهید.

5. شیرینی ناپلئونی

میل فوی (Mille-feuille) در زبان فرانسوی به معنی هزار لا یا همان هزار برگ است. شما احتمالاً آن را با نام معروف ترش، یعنی شیرینی ناپلئونی می شناسید. میل فوی یکی از بهترین نمونه ها و شناخته شده ترین شیرینی های فرانسوی به شمار می رود. مدل اولیه آن 3 لایه خمیر ورقه ای و 2 لایه کاستارد خوشمزه را در برمی گیرد. هنوز کسی پیروز نشده بدون اینکه نصف شیرینی روی لباسش بریزد، راهی برای خوردن آن پیدا کند.

6. تارت تاتن

تارت تاتن (Tarte Tatin) اولین بار در سال 1880 میلادی در فرانسه رواج پیدا کرد. امروزه هر کشوری در سراسر جهان، تارت تاتن مخصوص به خود را می پزد. برای پخت نوع فرانسوی این شیرینی از سیب یا گلابی استفاده می نمایند. میوه را قبل از پختن تارت، داخل کارامل کره و شکر فرو می برند.

7. مدلن

مَدلِن (Madeleine) شیرینی سبک و کوچکی است که اگر صحیح پخته شود، ظاهری شبیه به صدف به خود می گیرد. مَدلن یکی از شیرینی های پرطرفدار فرانسوی به حساب می آید و آن را تقریباً می توانید در تمام قنادی های شهر پیدا کنید. اگر به دنبال نرم ترین مادلن های پف نموده می شد، حتماً سری به قنادی بِله سوکره در پاریس بزنید.

8. کرم بروله

فرانسوی ها، انگلیسی ها و کاتالان ها هر کدام روشی خلاقانه برای پخت کرم بروله (Crème brûlée) دارند اما با توجه به این که این شیرینی تقریباً در منوی سراسر کشور فرانسه پیدا می شود، نوع فرانسوی آن رواج بیشتری دارد. برای چشیدن نوع سنتی این دسر می توانید به پوتاجِر دو پِر تیِری در مونمارتر بروید.

9. موس شکلات

گاهی اوقات در ترجمه یک کلمه یا عبارت به زبانی دیگر، حق مطلب آن طور که باید و شاید ادا نمی شود یا بار معنایی آن ممکن است تغییر کند. در زبان انگلیسی، ترجمه موس شکلات فرانسوی بیشتر مخاطب را به یاد ظروف پلاستیکی و درپوش فویلی می اندازد و این موضوع به هیچ وجه با طرز تهیه نسبتاً لوکس این دسر هم خوانی ندارد. سری به شه رِنه در پاریس بزنید تا تفاوت آن را به چشم خود ببینید.

منبع: گردشبان
انتشار: 11 تیر 1400 بروزرسانی: 11 تیر 1400 گردآورنده: sctm.ir شناسه مطلب: 1734

به "آشنایی با معروف ترین شیرینی های فرانسوی، تصاویر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با معروف ترین شیرینی های فرانسوی، تصاویر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید