طرز تهیه رولت خامه ای؛ شیرینی تر پرطرفدار و خوشمزه

به گزارش تیم علمی، رولت خامه ای از شیرینی های بسیار خوشمزه ای است که گزینه ای عالی برای دورهمی های عصرانه و تولدها به شمار میرود؛ به خصوص که به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه کنید.

طرز تهیه رولت خامه ای؛ شیرینی تر پرطرفدار و خوشمزه

رولت خامه ای یا رول سوئیسی جزو پرطرفدارترین شیرینی های تر است که از یک لایه اسفنجی و مواد میانی تشکیل شده است؛ به این ترتیب که کیک آن به صورت نازک پخته شده و سپس از خامه فرم گرفته، مربا یا مارمالاد به همراه میوه های تازه نظیر توت فرنگی برای روی آن استفاده و رول می گردد. برای تزیین روی رولت از روش های مختلفی از پودر قند تا سس شکلات، خامه فرم گرفته و... استفاده می نمایند. در نهایت نیز آن را به عرض دو تا سه سانتی متر برش می زنند.

رولت خامه ای از جمله شیرینی هایی است که حضور پررنگی در ویترین قنادی ها دارد؛ هرچند لذت صرف این شیرینی خوشمزه وقتی دوچندان می گردد که آن را با هنر و خلاقیت خودتان در منزل تهیه نموده باشید. این شیرینی معروف را می توانید با کمی تمرین، به برترین شکل ممکن درست نموده و تحسین اعضای خانواده را نصیب خود کنید. پس برای آشنایی با طرز تهیه رولت خامه ای به روش ساده با ما همراه شوید.

هرآنچه باید درباره رولت خامه ای بدانید:

  • طرز تهیه رولت خامه ای در خانه
  • نکات تهیه رولت خامه ای
  • طرز تهیه رولت خامه ای طرح دار
  • طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر
  • طرز تهیه سس گاناش
  • طرز تهیه خامه فرم گرفته
  • نکات تهیه خامه فرم گرفته
  • فیلم طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر
  • تاریخچه رولت خامه ای
  • طعم رولت خامه ای

رولت خامه ای در خانه

مواد لازم:

  • چهار عدد تخم مرغ
  • چهار قاشق غذاخوری آب جوش
  • 100 گرم آرد
  • 100 گرم شکر
  • یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
  • یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر

مواد میانی رولت :

  • 100 تا 200 گرم خامه فرم گرفته
  • دو عدد موز بزرگ (اختیاری)
  • نصف پیمانه گردو (اختیاری)

طرز تهیه رولت خامه ای در خانه

1. در ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده را با همزن برقی بزنید تا پف کند و بعد نیمی از شکر را به آن اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا سفت و پف دار گردد. سپس آن را در یخچال قرار دهید.

2. زرده تخم مرغ، مابقی شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار گردد.

3. در این مرحله آب جوش را اضافه و مخلوط کنید.

4. آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده و چند بار الک کنید و در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

5. سفیده زده شده را از یخچال درآورید و در سه مرحله به مواد زرده اضافه کنید. در اینجا باید حواستان به همزدن مواد باشد و آن را به صورت دورانی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

6. کف قالب 30 در 40 را کاغذ روغنی بیندازید و مایه رولت را طوری کف قالب پهن کنید که به شکل یکدست در تمام سطح قالب پخش گردد.

7. فر را باید از 15 دقیقه قبل روی 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد.

8. قالب را برای حدود 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. در صورت لزوم می توانید برای چند ثانیه گریل را روشن کنید تا روی رولت برشته گردد.

9. بعد از اینکه رولت پخت، آن را روی یک کاغذ روغنی یا دستمال نخی برگردانید، کاغذ پشت رولت را جدا کنید. کمی پودر قند روی آن الک نموده و آن را سریع رول کنید و داخل یک پلاستیک قرار دهید تا خنک گردد. پودر قند باعث می گردد که کاغذ روغنی یا دستمال نخی به رولت نچسبد.

10. بعد از خنک شدن رولت، آن را باز نموده و سطح روی کیک را با کمی شربت مثل آب کمپوت آناناس مرطوب کنید.

11. خامه قنادی را روی سطح رولت پخش کنید؛ منتها دو سانتی متر لبه های کناری آن را خامه نریزید؛ زیرا موقع رول کردن خامه به آن بخش ها سر می خورد. در ادامه گردو و موز خوردشده را روی آن بریزید و آن را رول کنید.

12. اول دو سر رولت را با چاقو جدا کنید و کنار بگذارید و رولت را در یخچال بگذارید تا طعم ها به خورد هم بفرایند.

13. برای سرو رولت خامه ای می توانید آن را به صورت تک نفره برش بزنید یا به شکل کیک رولت آماده کنید.

14. تزیین روی رولت به سلیقه شما بستگی دارد و به عنوان مثال می توانید از سس گاناش بهره ببرید و روی رولت بریزید و در ادامه با پودر نارگیل یا شکلات خردشده و هر نوع میوه ای تزیین کنید.

نکات تهیه رولت خامه ای

  • در صورتی که کیک رولت کمی خشک شد، جای نگرانی نیست؛ زیرا وقتی آن را داغ رول می کنید، خشکی آن از بین می رود و رطوبت لازم را به دست می آورد. علاوه بر این، چهار قاشق آبی که در ابتدا به مواد کیک اضافه کردید، رطوبت لازم را به آن می دهد.
  • برای مایه میانی رولت می توانید از مارمالاد یا مربا همراه با خامه فرم گرفته یا کرمفیل بهره ببرید.
  • از آنجا که همزدن سفیده تخم مرغ خیلی حساس است؛ ظرف موردنظر و همین طور همزن برقی باید بسیار تمیز و عاری از هرگونه آلودگی و رطوبتی باشند، در غیر این صورت سفیده پف نمی نماید.
  • با همین مواد اولیه می توانید رولت را دو رنگ کنید؛ به این شکل که برای طرز تهیه رولت خامه ای دو رنگ باید از خمیر، سه قاشق غذاخوری بردارید و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو به آن اضافه کنید. پس از اینکه قالب موردنظر را کاغذ روغنی انداختید و آن را چرب کردید، مایه سفیدرنگ را در آن پخش کنید و سپس مایه کاکائویی را در قیف بریزید و هر طرحی که دوست دارید، روی مایه سفید ایجاد کنید. ادامه کار درست مشابه آن چیزی است که در دستور ذکر شد. علاوه بر این، می توانید مایه کیک را به دو قسمت کنید و یک بخش را با رنگ خوراکی دلخواه تان مخلوط کنید؛ سپس هر دو مایه را در قیف بریزید و به صورت یکی در میان، از این مایه ها روی کاغذ روغنی بریزید تا حالت راه راه پیدا کند و بعد آن را در فر قرار دهید.
  • برای برش رولت خامه ای بهتر است آن را برای 15 دقیقه در فریزر قرار دهید و سپس با چاقوی اره ای برش بزنید. بعد از هر برش نیز چاقو را ابتدا در آب جوش بزنید و خشک کنید.
  • طرز تهیه رولت خامه ای شکلاتی به این صورت است که از مقدار آرد دو قاشق غذاخوری بردارید و در عوض دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید. اگر طعم نسکافه را دوست دارید، می توانید به جای پودر کاکائو، از پودر نسکافه بهره ببرید. در ادامه پودر نسکافه یا پودر کاکائو را با مقدار کمی آب جوش حل نموده و به زرده های تخم مرغ اضافه کنید.
  • برای اینکه خامه شکلاتی در رولت داشته باشید، به ازای 250 گرم خامه فرم گرفته، حدود 20 گرم پودر کاکائو الک شده را به خامه اضافه کنید. هرچه کیفیت پودر کاکائو بهتر باشد، خامه تیره تری خواهید داشت.

رولت خامه ای طرح دار

مواد لازم:

  • 100 گرم آرد سفید
  • چهار عدد تخم مرغ
  • 100 گرم شکر
  • یک هشتم پیمانه آب گرم
  • یک قاشق چای خوری عسل
  • یک هشتم قاشق چای خوری وانیل
  • 250 گرم خامه فرم گرفته

مواد لازم برای طرح انداختن رولت:

  • 40 گرم آرد
  • 30 گرم پودر قند
  • یک عدد سفیده تخم مرغ
  • رنگ خوراکی به مقدار لازم

طرز تهیه رولت خامه ای طرح دار

1. یک عدد سفیده تخم مرغ و پودر قند را با هم مخلوط کنید تا از حالت لزجی خارج شده و سفید رنگ گردد.

2. آرد الک شده را به آرامی به مخلوط سفیده و پودر قند اضافه کنید. سپس رنگ خوراکی را در این مخلوط بریزید و خوب هم بزنید.

3. یک کاغذ روغنی در قالب موردنظرتان بگذارید و خمیر به دست آمده را داخل قیف ساده بریزید و طرح دلخواه تان را روی کاغذ روغنی پیاده کنید.

4. پس از کشیدن طرح، قالب را برای یک ساعت به فریزر منتقل کنید تا استراحت کند. اگر طرح شما دارای چند رنگ است، ترجیحا هر رنگ را که کار کردید، برای چند دقیقه در فریزر بگذارید تا رنگ ها کمی منسجم شوند و به این ترتیب با هم مخلوط نشوند.

5. در مدت زمانی که قالب را در یخچال گذاشته اید، کیک رولت را تهیه کنید. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده، شکر و وانیل را تا حدی با همزن برقی بزنید که کرم رنگ و کشدار گردد.

6. آب داغ و عسل را به مخلوط زرده اضافه و مخلوط کنید.

7. حالا آرد را در سه تا چهار مرحله به زرده تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند.

8. سفیده را با همزن برقی بزنید تا پف دار گردد و رده های همزن روی آن بماند و سفیده از ظرف نریزید.

9. سفیده زده شده را به تناوب در سه مرحله به مخلوط زرده و آرد اضافه کنید و آن را به شکل دورانی هم بزنید تا کاملا یکدست و مخلوط شوند.

10. سینی رولت را از فریزر درآورید و مایه رولت را روی آن بریزید و در سطح قالب خیلی یک نواخت پخش کنید تا بعد از پخت کاملا یکدست باشد و یک بخش از آن نازک تر یا ضخیم تر از سایر بخش ها نباشد.

11. سینی را در فری که از قبل روی 180 درجه سانتی گراد گرم نموده اید، برای مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.

12. رولت را از فر درآورید و وقتی کمی از حرارت افتاد، فورا آن را روی یک دستمال نخی بزرگ برگردانید و کاغذ روغنی اش را جدا کنید.

13. کیک را همراه با دستمال رول کنید و برای 30 دقیقه کنار بگذارید تا خنک گردد؛ بعد آن را به آرامی باز کنید و یک لایه خامه فرم گرفته روی کیک پخش کنید. علاوه بر این، می توانید از میوه خوردشده و چیپس شکلاتی برای روی خامه بهره ببرید.

14. حالا آن را با دقت رولت رول نموده و کناره های آن را با چاقو جدا کنید. سپس روی آن را بپوشانید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید.

رولت خامه ای بدون فر

مواد لازم:

  • دو عدد تخم مرغ
  • یک چهارم پیمانه یا 50 گرم شکر
  • یک سوم پیمانه یا 50 گرم آرد
  • یک دوم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
  • 200 گرم خامه قنادی

طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر

1. برای کیک رولت می توانید از تابه رژیمی دوطرفه بهره ببرید که باید واشر دور آن را دربیاورید و تابه را روی حرارت کم قرار دهید.

2. تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و تا حدی با همزن برقی بزنید که پفی و کشدار شده و حجمش حدودا سه برابر گردد.

3. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک نموده و به مایه تخم مرغ اضافه کنید. این مایه را با قاشق و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست گردد.

4. حالا تابه را از روی حرارت ملایم بردارید و هر دو طرف آن را با روغن کاملا چرب کنید؛ البته می توانید از کاغذ روغنی در داخل آن نیز بهره ببرید. مواد را داخل تابه بریزید و سطح آن را با قاشق صاف کنید.

5. حرارت را کنید و یک شعله پخش کن روی آن قرار دهید. در تابه را ببندید و آن را روی شعله پخش کن بگذارید.

6. حدود 10 دقیقه بعد، تابه را برمی گردانید تا طرف دیگر کیک نیز بپزد. با نوک چنگال یا خلال دندان وسط کیک فرو کنید؛ اگر از مایه کیک به خلال دندان نچسبید، کیک پخته است.

7. یک حوله نمدار بردارید و کاغذ روغنی روی آن قرار دهید.

8. رولت را روی کاغذ روغنی برگردانید و آن را همراه با کاغذ روغنی از عرض رول کنید. سپس حوله را دور آن بپیچید و کنار بگذارید تا خنک گردد. حدودا یک ساعت طول می کشد تا آماده خامه کشی گردد.

9. در این مرحله رولت را باز نموده و خامه فرم گرفته را روی سطح آن به طور کامل پخش کنید. سپس آن را رول کنید و مجددا کاغذ روغنی و حوله را دور آن بپیچید و در یخچال بگذارید تا برای حدود چهار ساعت خنک گردد.

10. بعد از این مدت از یخچال درآورید و برش بزنید و سطح روی آن را خامه بکشید و پودر کاکائو الک کنید.

طرز تهیه سس گاناش

گاناش (Ganache) از ترکیب خامه و شکلات تهیه می گردد که غلظت آن به مقدار شکلات بستگی دارد؛ به طوری که اگر مقدار شکلات دو برابر خامه باشد، گاناش غلیظی به دست می آید که برای فیلینگ و کاور کیک مناسب است. وقتی مقدار خامه و شکلات برابر باشد، این سس به عنوان گلیز استفاده می گردد و اگر خامه دو برابر شکلات باشد، گاناش برای سس به کار می رود.

شکلات گاناش را می توانید از شکلات معمولی، شیری، تلخ و با درصدهای متفاوت و طعم های مختلف بهره ببرید.

برای تهیه این سس، خامه را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید و به محض اینکه کناره هایش آغاز به حباب زدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید. تا خامه داغ است، شکلات خوردشده را به آن اضافه کنید و بدون اینکه هم بزنید، با قاشق شکلات ها را به داخل خامه فرو کنید و اجازه دهید برای پنج دقیقه استراحت کند و به همین حالت بماند. سپس آن را با همزن دستی تا حدی مخلوط کنید که کرم یکنواخت و کاملا براقی به دست آید. اجازه دهید که این کرم خنک گردد. اگر می خواهید با قیف و ماسوره روی کیک را تزیین کنید، می توانید این سس را برای مدت کوتاهی در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد؛ ولی مرتب آن را باید هم بزنید تا کاملا سفت نگردد.

طرز تهیه خامه فرم گرفته

برای تهیه خامه فرم گرفته، سه راه پیش رو دارید که شامل استفاده از خامه قنادی، پودر خامه و خامه صبحانه می گردد.

خامه صبحانه: خامه های پاکت صورتی برای تهیه خامه فرم گرفته مناسب هستند. البته باید توجه کنید که وقتی سر پاکت خامه را قیچی می کنید، خامه باید با یک تکان به صورت قالبی از پاکت خارج گردد. این خامه کیفیت خوبی دارد و 100 درصد فرم می گیرد.

این پاکت های صورتی خامه اغلب حدود 200 میلی لیتر هستند؛ پس برای تهیه خامه فرم گرفته، به ازای هر 400 میلی لیتر که معادل دو پاکت خامه می گردد، باید حدود 100 گرم شکر اضافه کنید.

پاکت خامه را باز کنید و آب داخل آن را دور بریزید و شکر را به خامه اضافه کنید. این مواد را با چنگال در حدی هم بزنید که با مخلوط شوند و بعد آن را در فریزر بگذارید تا تگری گردد. اگر عجله دارید، این کار را در ظرف فلزی انجام دهید تا سریع تر خنک گردد. هر چند دقیقه آن را مخلوط کنید. بعد از 20 دقیقه معمولا باید رگه های یخ را روی خامه ببینید. ادامه کار را بهتر است در محیطی خنک و به دور از گرمای آشپزخانه و در تابستان، جلوی کولر انجام دهید.

خامه را به ظرف بزرگی منتقل کنید؛ زیرا خامه حدودا 6 برابر می گردد. حالا آن را با همزن برقی بزنید که در ابتدا کاملا آبکی می گردد؛ اما به مرور خامه فرم می گیرد و تکه های چربی که ابتدا در خامه مشاهده می کردید، از بین می رود و خامه کاملا یکدست و پفکی می گردد. حدود 15 دقیقه باید به همزدن ادامه دهید تا اثر پره های همزن روی خامه بماند. در این مرحله می توانید به خامه رنگ یا اسانس دلخواه تان را اضافه کنید. یادتان باشد که بیشتر از سه قطره اسانس، باعث تلخی خامه می گردد.

برترین حالت خامه فرم گرفته این است که اگر ظرف را برگرداندید، از آن نریزد و حسابی سفت شده باشد. این خامه را می توانید در ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید. موقع مصرف باید خامه را از فریزر درآورید، خوب هم بزنید تا مثل اول سفت و فرم گرفته گردد.

خامه قنادی: این خامه درصد چربی بالایی دارد و خیلی خوب فرم می گیرد. برای تهیه خامه فرم گرفته باید آن را از فریزر درآورید و در دمای محیط قرار دهید و سپس در ظرف موردنظر بریزید. اگر هوا گرم است، خامه را در یخچال بگذارید تا به تدریج نرم گردد و سرمایش را از دست ندهد. خامه نباید آب گردد! در این مدت زمان هم به آن سر بزنید و با قاشق هم بزنید تا بخش های یخی خامه زودتر وا برود. وقتی به حدی رسید که هنوز کمی یخی بود، با دور کند همزن آغاز به هم زدن کنید تا یکدست گردد و بعد آن را با دور تند همزن برای مدت هفت تا 10 دقیقه بزنید. زمانی که سفت شد و از ظرف نریخت و رد همزن را روی آن دیدید، خامه فرم گرفته است.

پودر خامه: در ازای 6 قاشق غذاخوری پودر خامه گیاهی باید از چهار قاشق غذاخوری پودر قند و یک پیمانه شیر سرد بهره ببرید. پودر قند و پودر خامه را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. وسط مواد را گود نموده و شیر را اضافه کنید و با دور تند همزن برای سه دقیقه بزنید؛ سپس دور همزن را کند کنید و حدود هشت دقیقه دیگر به همزدن خود ادامه دهید تا کاملا پوک گردد و فرم بگیرد.

نکات تهیه خامه فرم گرفته

  • خامه ای تهیه کنید که چربی آن بالای 30 درصد باشد؛ در این صورت خامه راحت تر فرم می گیرد.
  • در صورتی که پره های همزن و ظرف تان کاملا سرد و تمیز باشد، فرایند فرم گرفتن خامه تسریع می گردد.
  • سعی کنید از ظرف شیشه ای، چینی یا فلزی برای فرم دادن خامه بهره ببرید. ترجیحا به سراغ ظرف پلاستیکی نروید؛ زیرا این ظروف چربی خامه رو جذب می نمایند و مانع از فرم گرفتن خامه می شوند.
  • خامه فرم گرفته را وقتی دوباره به فریزر منتقل می کنید، کیفیت اولیه خود را از دست می دهد و برای تزیین کیک مناسب نیست و بیشتر برای دسرها به کار می رود. پس بهتر است همواره خامه را به همان مقدار ای که لازم دارید، فرم دهید.
  • خامه فرم گرفته را بلافاصله برای فیلینگ یا کاور کیک و شیرینی بهره ببرید؛ زیرا با گذر زمان، خامه انسجام خود را از دست می دهد و شل می گردد.
  • یکی از دلایلی که خامه فرم نمی گیرد، این است که با تماشا رد پره های همزن روی خامه، دست از همزدن آن می کشید. در واقع وقتی خامه آماده است که با برگرداندن ظرف، از آن نریزد و کاملا سفت شده باشد.
  • اگر می خواهید از رنگ در خامه بهره ببرید، آن را همواره داخل یخچال نگه دارید؛ چراکه گاهی اوقات رنگ گرم است و همین موضوع باعث شل شدن خامه می گردد.

فیلم طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر

تاریخچه رولت خامه ای

با اینکه رولت خامه ای را رول سوئیسی (Swiss roll) می نامند؛ اصالت این کیک به سوئیس برنمی گردد و در هاله ای از ابهام قرار گرفته است. بعضی آن را یک دستور آشپزی قدیمی انگلیسی می دانند و عده ای فکر می نمایند که این شیرینی با الهام از اتریشی ها تهیه شده است.

در هر صورت مورخان معتقدند که قدمت رولت خامه ای به حدود قرن نوزدهم می رسد. اولین مدرک مکتوب درباره تهیه کیک رول شده، به مجله ای در یوتیکا نیویورک مربوط می گردد که در دسامبر سال 1852 منتشر شد و با عنوان کیک ژله ای، طرز تهیه یک رول ژله ای مدرن را آموزش می داد.

رول سوئیسی در انگلستان محبوبیت زیادی داشت و در نتیجه در کشورهایی مثل هند و هنگ کنگ که تحت نفوذ انگلیس بودند، بسیار معروف و شناخته شده بود.

فراوری رول سوئیسی به عنوان میان وعده در دهه 1960 رواج پیدا کرد و برندهای بزرگی در همان زمان کسب وکار خود را در این زمینه کلید زدند. امروزه رولت خامه ای در بیشتر قنادی ها یافت می گردد؛ ضمن اینکه هر کشوری، مدل خاص خود را دارد و بسته به ذائقه مردم هر کشور، طعم کیک ها و مایه فیلینگ آن فرق دارد.

طعم رولت خامه ای

رولت خامه ای از پرطرفدارترین شیرینی های تر بین ما ایرانی ها است که ترکیب آن نان اسفنجی نرم با خامه شیرین و فرم گرفته و فیلینگ های مختلفی که در آن استفاده می گردد، دل هر کسی را آب می نماید؛ به طوری که نمی تواند دست رد به آن بزند. حالا فکرش را کنید که این رولت خوشمزه را در خانه و با کلی عشق تهیه و همراه با یک فنجان چای یا قهوه، عصرانه دلپذیری را در کنار اعضای خانواده تان سپری کنید. بعلاوه این شیرینی تر اشتهابرانگیز گزینه مناسبی برای زوج های جوان است تا لحظه های در کنار هم بودن شان را جشن بگیرند؛ به خصوص که طرز تهیه رولت خامه ای دونفره چندان سخت نیست و می توانید در کنار هم آن را تهیه کنید تا خاطره آن برای همواره در ذهنتان باقی بماند.

در این مقاله از خبرنگاران شما را با طرز تهیه رولت خامه ای به سبک قنادی آشنا کردیم؛ دسر ساده و بسیار خوشمزه که حتی اگر رژیم غذایی هم داشته باشید؛ نمی توانید از آن صرف نظر کنید. در هر صورت اگر در تهیه رولت خامه ای مهارت دارید، در پایین این مقاله از تجربه های خود برای ما بگویید. اگر هم دوست داشته باشید، می توانید از فرایند تهیه آن عکاسی کنید و با تگ کردن خبرنگاران در اینستاگرام (@)، عکس های خود را با خبرنگارانیی ها به اشتراک بگذارید.

منبع: کجارو / تابناک باتو / cookery.ir / forums.3ye.ir / cookpad.com / بیتوته / sweetoothdesign.com / cheftayebeh.ir / cheftayebeh.ir / مجله الکترونیک دونفره / cafechokolat.ir
انتشار: 18 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 18 اردیبهشت 1401 گردآورنده: sctm.ir شناسه مطلب: 2091

به "طرز تهیه رولت خامه ای؛ شیرینی تر پرطرفدار و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت خامه ای؛ شیرینی تر پرطرفدار و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید