طرز تهیه دسر 3 رنگ یلدایی

به گزارش تیم علمی، به شب یلدا نزدیک می شویم و باید به فکر تدارکات این شب مهم باشیم. در کنار شام و تنقلات، دسر جایگاه خاصی دارد و شیرینی این شب را بیشتر می نماید. در این ویدیو قصد داریم طرز تهیه دسر 3 رنگ یلدایی با رنگ های طبیعی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه دسر 3 رنگ یلدایی

این دسر چند رنگ علاوه بر ظاهری مجذوب کننده و هوس برانگیز، طعمی خوشمزه و بافتی کرمی دارد. برای به دست آوردن این رنگ های مجذوب کننده نیازی به هیچ گونه رنگ خوراکی نیست و شما به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه کنید. برای تهیه رنگ صورتی ما از چغندر قرمز یا همان لبو استفاده می کنیم که رنگی فوق العاده قوی دارد و با چند قطره از آن، می توان هر چیزی را به رنگ صورتی درآورد. برای رنگ سبز هم از اسفناج خام استفاده می کنیم که رنگدانه های بسیار زیادی دارد و رنگ سبز خوشرنگی به ما می دهد.

آب لبو و اسفناج که ما در این دسر استفاده می کنیم، هیچ گونه طعم و بویی ندارند و با خیال راحت می توان از آن ها در هر دسری استفاده کرد.

می توانید آموزش انواع دسرها و شیرینی های لذیذ دیگر را هم در آرشیو آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ مشاهده کنید و همراه با این دسر یلدایی خوشمزه تهیه کنید.

مواد لازم برای 2 نفر

  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • نشاسته ی ذرت: 3 قاشق غذاخوری
  • شیر سرد: 2 پیمانه
  • پنیر خامه ای: 100 گرم
  • خامه صبحانه: 100 گرم
  • بیسکوییت پتی بور: 2 بسته
  • لبو: 2 عدد
  • اسفناج: چند برگ تازه
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • کره: 25 گرم

طرز تهیه دسر 3 رنگ یلدایی

  1. ابتدا لبوها را در آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. بعد از پختن، آب لبوها را با قاشق بردارید.
  2. چند برگ اسفناج را به همراه کمی آب در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا رقیق و یکدست گردد. حالا آن را از صافی ریز رد کنید و کنار بگذارید.
  3. زرده تخم مرغ ها را به همراه شکر، نشاسته ذرت و کمی از شیر مخلوط کنید و با استفاده از همزن دستی هم بزنید. سپس مابقی شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست گردد و بعد ظرف را روی حرارت قرار دهید و به صورت ملایم هم بزنید تا به غلظت برسید. در این مرحله، کره و وانیل را اضافه کنید و بعد از آب شدن کره مایه، را از روی حرارت بردارید.
  4. پنیر خامه ای و خامه صبحانه را به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کرمی و یکدست گردد.
  5. مایه را به 3 قسمت تقسیم کنید؛ یک قسمت را با کمی آب لبو و یک قسمت را با آب اسفناج ترکیب کنید. حالا شما 3 رنگ دسر خوشمزه دارید.
  6. کف ظرف سرو را یک لایه بیسکوییت پودر شده بریزید و صاف کنید. سپس به ترتیب یک لایه کرم سبز، یک لایه سفید و یک لایه صورتی بریزید و بین کرم ها، یک لایه پودر بیسکوییت قرار دهید.
  7. این دسر چند رنگ و چند لایه را می توانید با کمی دانه انار و پسته تزیین کنید.
  8. نوش جان.
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 1 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 1 اردیبهشت 1404 گردآورنده: sctm.ir شناسه مطلب: 2474

به "طرز تهیه دسر 3 رنگ یلدایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر 3 رنگ یلدایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید