طرز تهیه شامی کباب اصیل سنندج

به گزارش تیم علمی، اگه گذرتون به سنندج خورد واحیانا از برخی خونه ها بوی مطبوع و ویژه ای از شامی کباب به مشامتون خورد؛ مطمئن باشید خانم خونه داره از این شامی کباب ها سرخ می کنه.

طرز تهیه شامی کباب اصیل سنندج

در این شامی کباب از خمیر نون سنگک استفاده میشه و عطر و طعم ویژه ای داره؛ و یک غذای بسیار خوش خوراک برای بچه هاست.

مواد لازم

گوشت چرخ نموده500 گرم

خمیر نان سنگک200 گرم

سبزی (جعفری، تره، شوید، پیازچه)130-150 گرم

پیاز متوسط1 عدد

زردچوبه وفلفل قرمز1-2 قاشق چای خوری

نمک2-3 قاشق چای خوری

سماق2 قاشق چای خوری

طرز تهیه

پیاز رو با رنده ریز؛ رنده نموده و با گوشت مخلوط می کنیم و در حد یکدست شدن ورز می دیم. مقداری نمک میزنیم و حدود 8 الی 12 ساعت داخل یخچال میگذاریم.

خمیر نون سنگک رو به گوشت اضافه می کنیم.

ادویه ها و مقداری نمک به مواد مزنیم.

سبزی هارو خورد نموده و به بقیه مواد اضافه می کنیم.

همه مواد رو با دست ورز می دیم تا یکدست بشن.

با قاشق از مواد برداشته و داخل روغنی که خیلی داغ نباشه با حرارت بسیار ملایم سرخ می کنیم.

بعد از اینکه یک طرفش سرخ شد، برمی گردونیم و روش رو سماق می پاشیم. تا طرف دیگرش سرخ بشه؛ سماق هم به خوردش میره و بسیار لذیذ می شه.

عزیزان حتما برای سرخ کردن از حرارت ملایم بهره ببرید که شامی تون مغز پخت بشه.

منبع: گردشبان
انتشار: 7 فروردین 1400 بروزرسانی: 7 فروردین 1400 گردآورنده: sctm.ir شناسه مطلب: 1572

به "طرز تهیه شامی کباب اصیل سنندج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شامی کباب اصیل سنندج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید