طرز تهیه لازانیا بادمجان با ساده ترین روش
به گزارش تیم علمی، در این مقاله می خواهیم طرز تهیه یک لازانیای تمام و کمال گیاهی را به روشی ساده به شما آموزش دهیم. لازانیای بادمجان که برخی ها آن را با گوشت قرمز و مرغ هم درست می نمایند، در دستورالعمل ما کنار سه مدل پنیر و سس بی نظیر مارینارا ترکیبی مجذوب کننده شده که حتما باید آن را امتحان کنید. به شما قول می دهیم نه تنها جای خالی گوشت را حس نخواهید کرد، بلکه شیفته طعم این لازانیا خواهید شد. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه لازانیا بادمجان
- بادمجان میانه سه عدد
- نمک به اندازه لازم
- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ بزرگ یک عدد
- پنیر ریکوتا کاله 400 گرم
- آویشن خشک شده یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده نصف قاشق چای خوری
- پنیر موزارلای کاله (رنده شده) خرید آنلاین یک ونیم پیمانه
- پنیر پارمزان (رنده شده) نصف پیمانه
- سس مارینارا یک ونیم پیمانه
- برگ های جعفری خرد شده برای تزیین به اندازه لازم
طرز تهیه لازانیا بادمجان با ساده ترین روش
مرحله اول
روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
بادمجان ها را بشویید و بدون اینکه پوست بگیرید از طول به صورت حلقه های نازک برش دهید. سپس آن ها را به ترتیب و در کنار هم روی سینی فر بچینید و اندازهی نمک روی آن ها بپاشید. حدود 15 دقیقه تا نیم ساعت بادمجان ها را به حال خود رها کنید.
مرحله دوم
بعد از نیم ساعت به یاری یک دستمال تمیز رطوبت بادمجان ها را بگیرد و بعد به یاری قلموی آشپزی به آن ها روغن بزنید. نمک زدن به بادمجان ها باعث می گردد هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خود بگیرد. سینی را حدود 15 تا 20 دقیقه داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
مرحله سوم
یک کاسه بزرگ بردارید. تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و با همزن دستی کمی آن را هم بزنید تا زرده و سفیده آن یکی گردد.
مرحله چهارم
پنیر ریکوتا را همراه آویشن به تخم مرغ اضافه کنید. فلفل سیاه، پنیر پارمسان و پنیر موزارلای رنده شده را هم اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
مرحله پنجم
بادمجان ها را از فر بیرون بیاورید. یک ظرفی که طول آن حدود 30 سانت و عرضش 20 سانتی متر باشد، آماده کنید.
مرحله ششم
کف ظرف سس مارینارا بریزید و به یاری قاشق سس را کاملا پخش کنید. سپس بادمجان ها را روی سس بچینید. اندازهی از مایه پنیری که آماده کردید را روی بادمجان ها پخش کنید. دوباره این مراحل را تکرار کنید؛ یعنی از سس مارینارا آغاز نموده و در آخر مایه پنیری بزنید.
مرحله هفتم
بعد از این که لایه ها را چیدید، برای تزئین اندازهی سس مارینارا، پنیر موزارلا و پنیر پارمسان روی مواد بریزید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید. ظرف را حدود بیست دقیقه با دمای 180 درجه داخل فر قرار دهید. بعد از 20 دقیقه فویل را بردارید و حدود 20 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا روی لازانیا طلایی گردد.
مرحله هشتم
لازانیا را از فر بیرون بیاورید و اندازهی برگ جعفری خرد شده روی آن بریزید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله