طرز تهیه مربا و شربت شاه توت؛ طعمی که نباید از آن غافل شوید

به گزارش تیم علمی، از شاه توت های مجذوب کننده این فصل غافل نشوید و با درست کردن مربا و شربت، این طعم مجذوب کننده را برای ماه های بعد ذخیره کنید.

طرز تهیه مربا و شربت شاه توت؛ طعمی که نباید از آن غافل شوید

مواد لازم برای تهیه مربا و شربت شاه توت:

  • شاه توت: 1 کیلو
  • شکر: 5 لیوان
  • آبلیمو: 2 قاشق چای خوری
  • آب جوش: 7 لیوان

طرز تهیه و دستور پخت مربا و شربت شاه توت:

1. آب جوش و شکر را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. بعد شاه توت هایی را که از قبل تمیز کردید را به شکر و آب در حال جوش اضافه کنید.

2. هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر کنید تا غلظت آن را ببینید. شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممکن عصاره شاتوت وارد شربت شد، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از اینکه چند جوش زد قابلمه را از روی حرارت بردارید و با ملاقه شربت را از سر قابلمه جدا کنید و و از صافی رد کنید.

3. شاه توت های داخل قابلمه را هم با مقداری از شربتی که به جای مانده به نام مربا کنار بگذارید.

4. بعد از اینکه شربت و مربا سرد شد آن را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 17 مهر 1400 بروزرسانی: 17 مهر 1400 گردآورنده: sctm.ir شناسه مطلب: 1869

به "طرز تهیه مربا و شربت شاه توت؛ طعمی که نباید از آن غافل شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربا و شربت شاه توت؛ طعمی که نباید از آن غافل شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید