طرز تهیه نان خرمالو و زنجبیل برای صبحانه
به گزارش تیم علمی، صبحانه همواره هم نان و پنیر نیست. تنوع در صبحانه میل خوردن صبحانه را که مهم ترین وعده غذایی است بیشتر می نماید. در این مطلب طرز تهیه نان خرمالو و زنجبیل را شرح داده ایم که می تواند انرژی مورد نیازتان برای آغاز یک روز خوب و فعال را تامین کند. پس کار را آغاز کنید و به جای آماده کردن صبحانه های تکراری، میز صبحانه متفاوتی را برای آدینه تان آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه نان خرمالو و زنجبیل
- آرد یک و نیم پیمانه
- جوش شیرین یک قاشق چای خوری
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 20 قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای یک و یک سوم پیمانه
- شکر نصف پیمانه
- خامه ترش کاله خرید آنلاین نصف پیمانه
- پودر وانیل یک قاشق غذاخوری
- سرکه سیب یک قاشق غذاخوری
- زنجبیل (تازه و رنده شده) یک قاشق چایخوری
- پوست پرتقال (رنده شده) نصف قاشق چایخوری
- جوز هندی (چرخ شده) نصف قاشق چایخوری
- تخم مرغ (زده شده) دو عدد
- خرمالو (پوره شده) یک و نیم پیمانه
- نمک به اندازه لازم
طرز تهیه نان خرمالو و زنجبیل
مرحله اول
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد بگذارید. کره را کف قالب بمالید و در فاصله گرم شدن فر، آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید.
مرحله دوم
یک قالب کره پاستوریزه کاله را در تابه روی شعله میانه آب کنید تا قهوه ای گردد. کره آب شده را در یک کاسه بریزید و اجازه دهید تا حدود پنج دقیقه خنک گردد.
مرحله سوم
شکر قهو ه ای، خامه ترش کاله، پودر وانیل، سرکه، پوست پرتقال رنده شده، زنجبیل، جوز، تخم مرغ، یک پیمانه پوره خرمالو و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را به کره اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله چهارم
مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و به هم بزنید تا یکدست شوند. سپس خمیر آماده شده را در قالب بریزید. قالب را در فر بگذارید تا بپزد. خلال دندانی را پس از حدود یک ساعت تا یک ساعت و ربع در نان فرو کنید، اگر خمیری به آن نچسبیده بود نان پخته است.
مرحله پنجم
نان را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی خنک گردد.
در حینی که نان میپزد؛ شکر، باقی کره، نصف پیمانه پوره خرمالو و یک چهارم قاشق چای خوری نمک را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا حالت سس بگیرد. برشهای نان را گرم و با سس به دست آمده سرو کنید.
منبع: کتاب کاله