طرز تهیه پاناکوتا موز با دو طعم متفاوت

به گزارش تیم علمی، پاناکوتا موز همان پاناکوتاست که به آن موز افزوده شده است. پاناکوتا دسری سبک و خوشمزه است که در طعم های متفاوتی تهیه می گردد و افزودن موز به این دسر طعم آن را بهتر می نماید. در این مطلب طرز تهیه پاناکوتا موز توضیح داده می گردد. با ما همراه باشد.

طرز تهیه پاناکوتا موز با دو طعم متفاوت

از پروفایل ما وبلاگ بخار دیدن نمایید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - اگر به دنبال دسری سبک هستید که به سرعت و با مواد اولیه ساده ای که به راحتی در دسترس است، تهیه گردد، پاناکوتا گزینه بسیار مطلوبی خواهد بود. این دسر در انواع طعم های مختلفی از جمله پاناکوتا شکلاتی، وانیلی، انار و غیره تهیه می گردد، یکی از میوه هایی که طعم این دسر را تا حد چشمگیری بهتر می نماید، موز است. پاناکوتا موز یکی از خوشمزه ترین طعم های این دسر است، البته گاهی برای طعم دادن به این دسر از موز همراه با نسکافه نیز استفاده می گردد.

طرز تهیه پاناکوتا موز

مواد اولیه مورد احتیاج برای تهیه این دسر خوشمزه را در جدول زیر مشاهده می کنید.

مواد لازم
موز متوسط4 عدد
شکریک سوم پیمانه
پودر ژلاتینیک و نیم قاشق غذاخوری
شیر2 پیمانه
خامه صبحانه1 پیمانه
وانیلیک دوم قاشق چایخوری

روش تهیه:

  1. موزه ها را به همراه وانیل در مخلوط کن بزنید تا کاملا یک دست شوند.

  2. شیر، خامه و شکر را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا شکر حل گردد. توجه داشته باشید که خامه نباید بجوشد، بنابراین تا زمانی که شکر حل می گردد، دائما مواد را بهم بزنید.
  3. را در یک چهارم پیمانه آب با حرارت غیرمستقیم حل کنید. ابتدا داخل یک ظرف یا کتری آب بریزید و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید، سپس ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی آن قرار دهید تا با بخار آب جوش مواد کاملا یکنواخت شوند.
  4. سپس پودر ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر، خامه و شکر اضافه کنید و کمی بهم بزنید.
  5. در ادامه موز میکس شده را نیز به آن بیفزایید و اندکی بهم بزنید.
  6. مایه را در قالب مناسبی ریخته و به مدت هفت الی هشت ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرید.

برای این دسر می توانید از جام بهره ببرید و دسر را به صورت یک نفره سرو کنید یا از قالب سیلیکونی یا ظرفی با سایز مناسب برای کل مایه بهره ببرید. اگر از ظرفی استفاده می کنید که تمام دسر را داخل آن بریزید، برای برگرداندن دسر کافی است در یک ظرف دیگر مقداری آب جوش بریزید و قالب را به مدت سه شماره داخل آن بگیرید و سپس در ظرف مورد نظر آن را برگردانید و سپس دوباره حدود یک ربع الی نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. اگر از قالب های یکنفره سیلیکونی نیز استفاده می کنید، کافی است کمی اطراف قالب را بکشید تا دسر آزاد گردد و سپس آن را برگردانید.

طرز تهیه پاناکوتا موز و نسکافه

مواد اولیه مورد احتیاج برای تهیه این دسر به توضیح زیر است.

مواد لازم
موز متوسط4 عدد
شکریک سوم پیمانه
پودر ژلاتینیک و نیم قاشق غذاخوری
شیر2 پیمانه
خامه صبحانه1 پیمانه
نسکافهیک قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. مانند قبل موزه ها را مخلوط کنید تا یک دست شوند.

  2. شیر، خامه، شکر و نسکافه را روی حرارت ملایم بگذارید و صبر کنید تا شکر حل گردد. این مایه نباید بجوشید، زیرا خامه صبحانه به سرعت فاسد خواهد شد.
  3. پودر ژلاتین را در یک چهارم پیمانه آب، روی حرارت غیرمستقیم حل کنید.
  4. پودر ژلاتین حل شده در آب را به مخلوط شیر، خامه، نسکافه و شکر اضافه کنید و اندکی بهم بزنید.
  5. در ادامه موز را نیز به مایه بیفزایید و پاناکوتا موز و نسکافه را داخل قالب بریزید.
  6. این دسر باید حدود هفت الی هشت ساعت در یخچال بماند تا سفت گردد.

این نوع پاناکوتا به خاطر وجود نسکافه و موز رنگ زیبایی دارد. همچنین طعم آن نیز بسیار مطلوب است. همانند آنچه که ذکر شد، پاناکوتا را از قالب خارج کنید و سرو نمایید. برای تزیین این دسر می توانید از حلقه های موز بهره ببرید.

پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با شیر، خامه و شکر درست می گردد و معمولا به آن یک طعم دهنده مثل کارامل، سس میوه و ... نیز اضافه می نمایند تا طعم بهتری پیدا کند. اگرچه این دسر ایتالیایی است، اما به دلیل طعم خوشمزه آن و سادگی طرز تهیه، پاناکوتا اکنون در اغلب مناطق جهان تهیه می گردد و مردم از میل کردن آن لذت می برند. در کشور ما نیز برخی از طعم های این دسر در چند سال اخیر هواداران زیادی را به دست آورده، یکی از آن ها پاناکوتا موز است، پس این دسر ساده و خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از میل کردن آن همراه با دوستان و عزیزان خود لذت ببرید.

منبع: ستاره
انتشار: 11 اسفند 1399 بروزرسانی: 11 اسفند 1399 گردآورنده: sctm.ir شناسه مطلب: 1518

به "طرز تهیه پاناکوتا موز با دو طعم متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاناکوتا موز با دو طعم متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید