طرز تهیه پای سیب زمینی همراه ویدیو
به گزارش تیم علمی، برخی اوقات پیش می آید که دلتان یک غذای هیجان انگیز و حسابی خوشمزه و نو بخواهد؛ غذایی که تا به حال امتحان نکرده باشید و بتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل جای خودش را در برنامه غذایی هفتگی تان باز کند. پیشنهاد ما به شما پای سیب زمینی است. کراست این غذا با سیب زمینی تهیه شده و روی آن بیکن خرد شده، زرده تخم مرغ، گوجه گیلاسی و پنیر کم نمک و پرپروتئین موزارلا که باعث می گردد لقمه تان حسابی کش بیاید و طعمی بی نظیر بگیرد، چیده می گردد. پای سیب زمینی هم مثل پوره سیب زمینی، بورک سیب زمینی و توپک سیب زمینی که قبلا طرز تهیه آن را در اختیارتان قرار دادیم یک تجربه آسان و خوشمزه از هنر آشپزی را برای تان به ارمغان می آورد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پای سیب زمینی
- سیب زمینی رنده شده چهار عدد
- تخم مرغ دو عدد
- زرده تخم مرغ سه عدد
- پنیر موزرلا توپی خرید آنلاین سه عدد
- جعفری خشک دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- پودر آویشن یک قاشق مرباخوری
- روغن زیتون به میزان لازم
- بیکن خرد شده به میزان لازم
- گوجه گیلاسی نصف پیمانه
- پیازچه و پاپریکا به میزان لازم
طرز تهیه پای سیب زمینی
مرحله اول
ابتدا داخل یک کاسه میانه سیب زمینی های خام را با رنده درشت، رنده کنید. داخل یک کاسه دیگر یک پارچه تمیز پهن کنید و سیب زمینی های رنده شده را روی پارچه بریزید و آب سیب زمینی را بگیرید. مجددا سیب زمینی را به کاسه برگردانید.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ، جعفری خشک، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا ادویه ها کاملا پخش شوند.
مرحله سوم
روی سینی فر یک عدد کاغذ نسوز قرار دهید. سیب زمینی رنده را کف کاغذ بریزید و با ته قاشق سیب زمینی را به شکل قالب پخش کنید. به یاری یک قلموی آشپزی روی لایه سیب زمینی را آغشته به روغن زیتون کنید و سینی را به مدت نیم ساعت داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا سیب زمینی کاملا پخته شده و رویش طلایی رنگ گردد.
مرحله چهارم
در این فاصله پنیر موزارلای توپی را به صورت ورقه ای برش دهید. بعد از نیم ساعت سینی را از فر بیرون بیاورید. بیکن خرد شده و گوجه گیلاسی را روی لایه سیب زمینی پخش کنید. پنیرهای موزارلا را هم روی بیکن ها بچینید و سه عدد زرده تخم مرغ بین پنیر ها قرار دهید. سینی را در فر 180 درجه به مدت یک ربع قرار دهید.
مرحله پنجم
بعد از یک ربع سینی فر را بیرون بیاورید و روی پای سیب زمینی را با میزانی پیازچه و پاپریکا تزیین کنید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله