مقاله: طرز تهیه و رازهای خوشمزه و قرمز شدن ماکارونی با سویا و قارچ
به گزارش تیم علمی، *برای این که یک ماکارونی قرمز خوشمزه داشته باشید بعد از آبکش کردن ماکارونی آن را با آب سرد بشورید تا لعاب ماکارونی از آن جدا گردد و مایه ماکارونی حسابی روی آن بنشیند.

برای این که ماکارونی یکدستی داشته باشید به صورت لایه لایه ماکارونی و مایه ماکارونی را در قابلمه بریزید. به این ترتیب که در لایه اول ماکارونی، لایه دوم نصف مایه ماکارونی و نیمی از نصف فنجان آب جوشیده گرم (جوش و خیلی داغ نباشد، دمای ولرم کافی است) و در لایه دوم هم به همین ترتیب یک لایه ماکارونی، نصف باقی مانده مایه ماکارونی و باقی مانده فنجان آب.
مدت زمان دم کشیدن ماکارونی و برشته شدن ته دیگ سیب زمینی بستگی به ضخامت کف قابلمه دارد. بهتر است برای دم کردن ماکارونی قرمز با سویا و قارچ از قابلمه چدن بهره ببرید تا ته دیگ نسوزد. 30 الی 45 دقیقه برای دم کشیدن ماکارونی و برشته شدن ته دیگ سیب زمینی کنجدی کافی است.
در یک قابلمه آب را جوش بیاورید، مقداری نمک بهآب اضافه کنید و ماکارونی را طبق دستور روی بسته بپزید و آبکش کنید. بعد از مدتزمان گفته شده روی بسته، ماکارونی را آبکش کنید.
*خیس کردن سویا در شیر طعم لذیذی به سویا می بخشد و طعم خاص سویا که برای برخی خوشایند نیست را کاملا از بین می برد.
منبع مقاله: طرز تهیه و رازهای خوشمزه و قرمز شدن ماکارونی با سویا و قارچ